home Okategoriserade Ting du må gjøre før en flyreise!

Ting du må gjøre før en flyreise!

Under pandemien har vi blitt svært begrenset, og hold oss hjemme. Nå som grensene åpner seg sakte etter hverandre så er det viktig å forberede oss på flyreisen. Det er viktig å ha en god oversikt og være komfortabel under en flyreise, for vi har ikke reist på en stund og det vil nå føles uvant og annerledes. Dessuten så er det alltid viktig å være komfortabel under en lang flytur.

Tren gjerne før reisen din. Å gjennomføre en treningsøkt kommer til å sørge for at endorfiner blir produsert. Endorfiner er slags lykkehormoner som blir kun produsert under aktivitet. Disse hormonene bidrar med å gjøre deg gladere og mer energisk, dette vil sørge for at du er mindre gretter og mer glad under flyreisen din. Ingenting er verre enn å ha et dårlig humør når du flyer.

Det er viktig å velge riktig tidspunkt å fly på. Akkurat som bilrush, så har vi flyrush. Her er det bare lengre køer før du kommer inn i flyet, turbulens og forsinkelser. Her er det viktig å være klar over hvilke tidspunkt og dag som er best å reise på. Reis helst på hverdager på morgninger, og ikke på røddager.

En lang flyreise kan være veldig slitsomt, derfor er det viktig å holde deg hydrert for å holde hodet rolig til sinns. Drikk masse væske, og unngå alkohol. Å drikke på en flyreise kommer bare til å gjøre deg utmattet og kvalm. Spis gjerne også sunt under flyturen, prøv å unngå måltidene som blir servert med masse fett og karbohydrater. Dette vil bare gjøre deg urolig. Spis gjerne snacks under flyturen, dette gir deg mer energi.

Hva enn du gjør, så må du ikke skru av luften over flysetet ditt selv om det blir kaldt. Denne luften sørger for å holde bakteriene unna deg. Fly er alltid fulle av bakterier, og det er viktig å være obs. Ta gjerne med deg antibakk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *