home Spare tid og penger Spar penger når du bestiller ferie

Spar penger når du bestiller ferie

Feriereiser er en av utgiftene som virkelig kan krympes ved å gjøre en god og omfattende sjekk på nettet. Det er flere måter å gjøre dette på, men en av det gjelder først og fremst å være flink til å undersøke priser ulike steder. For disse prisene kan variere veldig sterkt.

 

Om man ikke kjenner så godt til området man ønsker å besøke er det lurt å bruke søkemotoren inne hos reisebyråer som Ving og Apollo til å undersøke hvilke tilbud som finnes der. Disse har som regel en veldig god oversikt over hvilke områder og hoteller som er mest populære for turister, man kan få gode beskrivelser og man vet at hotellet er seriøst når reisebyråene samarbeider med dem.

Young couple planning honeymoon vacation trip with map. Top view. Pointing to Europe Rome

 

Men det er langt fra bestandig at det lønner seg økonomisk. Derfor er følgende fremgangsmåte god når man skal lage en god ferie. Du bruker hjemmesiden til reisebyråene for å finne sted, avreisedato og hotell som passer deg. Men i stedet for å bestille den ferdige pakken derfra med en gang skriver du ned total pris, avreisetidspunkt, navn på flyselskapet og navn på hotellet.

 

Deretter går du inn på hjemmesiden til flyselskapet og hotellet og undersøker prisene deres hver for seg. Dette har to fordeler: For det første kan du undersøke om prisene er betydelig forandret ved å flytte ferien noen dager, noe som veldig ofte er tilfellet. For det andre kan du legge sammen prisen på disse to, og ofte vil de se at du kan spare gode penger ved å bestille rett fra flyselskapet og hotellet.

 

Når det gjelder flyselskap kan det være lurt å kjøre reisetidene dine gjennom en søkemotor som finn.no også. Da kan det hende at du finner billigere flyvninger med et annet selskap som reisebyrået ikke samarbeider med. Du kan også undersøke med flere flyplasser. For eksempel er det flere flyplasser i byer som Paris og London, og det er ofte penger å spare ved å velge noen av de mindre.

 

Som vanlig er det mulig å bruke nettet til å spare ganske mange kroner dersom man vet hvordan man skal bruke det.