home Spare tid og penger Reise med A380 – kan det gjøres billig

Reise med A380 – kan det gjøres billig

For mange virker en flytur med A380 som en fjern drøm. Eller kanskje de foretrekker å vente i noen år, og se om billettprisene går ned. Men det er ingen grunn til å vente. Hvis du bruker litt tid på å lete, kan du allerede nå finne billige billetter til denne flytypen.
Søk og spør
Det finnes ganske mange nettsider som sammenligner billettpriser for ulike reisemål. Tar du deg tid til å besøke et par slike sider, kan du spare penger både på flybilletten og på hotellet. Så ikke bestill den første billetten du finner, let gjennom nettet og sjekk om andre har bedre tilbud. Du kan også spørre hos et reiseselskap. Fortell dem at du har et begrenset budsjett, og spør om de kan hjelpe deg å finne billigbilletter. Hold også utkikk etter eventuelle kampanjer. Da kan det være store penger å spare.reise-med-a380-kan-det-gjores-billig-2
Vær spontan
Det kan hende du må være litt spontan og fleksibel for å få gode billettpriser. Kanskje du må ta ferien på et litt annet tidspunkt enn planlagt, for utenfor høysesongen kan prisene være lavere. Sett deg ned i en god sofa og let etter muligheter. Du kan også bli med på konkurranser der det er mulig å vinne reisegavekort. Da kan du få reisen helt gratis.
Sjansene øker
Det blir stadig flere selskaper som bruker A380, derfor øker også sjansene til å fly med denne flytypen. Omtrent 25 flyplasser har avganger med slike fly, og flere kommer etter hvert. Skal du fly med A380, gjelder det altså å velge ruter der disse flyene brukes. De flyr først og fremst mellom de store og viktige byene.
Barnefrie soner
Noen av disse flyene har til og med barnefrie soner. Dette kan være en fordel dersom du ikke liker støy, men for barnefamilier gjelder det å være klar over dette hvis de skal bestille billetter til hele familien. Prisen for å fly A380 er heller ikke så avskrekkende som du tror. I sommer kunne passasjerer fly mellom Paris og London for 800 kroner tur/retur.