home Okategoriserade Reis for å fikse på kroppen

Reis for å fikse på kroppen

De fleste flyreiser som bestilles i verden i dag skyldes ferier eller jobb. Selv om vi har vært gjennom en pandemi som har satt flybransjen mange tiår tilbake, vil fortsatt folk fly for sine ferieopplevelser og jobbseminarer. Men, det går an å reise for andre formål også, slik som tannlege, hårtransplantasjon og brystoperasjon.

Men er det verdt det? Vi mener hvert fall at det er mye penger å spare på det.

Hvorfor reise for å fikse på kroppen

Når helseforsikringen er aktiv og man i tillegg får reiseforsikring, kan man reise til utlandet. Med smittepass og koronavaksine blir det enda bedre. Grunnen til dette er at det fins mange helsestasjoner i utlandet som har samarbeid med nordiske selskap. Derfor kan man både fikse kroppen og oppleve en ny storby.

Vil man sjekke ut muligheten for brystimplantat, er Motiva et alternativ der man slipper å reise ut av landet. Når landegrensene er stengt og man ikke kommer seg til utlandet, er dette hva man bør velge.

Kombiner det med ferie

Mange velger å ta slike operasjoner i utlandet, fordi man også kan gjøre det til en ferie. Gjør man to dager til en langhelg, får man mulighet til å dra på sightseeing, museum, safari og shoppingrunde. Litt avhengig av hva man skal få fikset på, har man som regel noen dager til rådighet. Hotellet er lagt i umiddelbar nærhet til helsesenteret, og da er man ikke langt unna sitt nye selvbilde.

Bestill tidlig, skaff deg forsikring

Alt vil være økonomisk lurt, fordi selve operasjonen er billigere i utlandet. Det betaler videre for de ekstra feriedagene man skaffer seg. Bestiller man reisen tidlig, vil man få enda bedre priser. Sørg for å bestille utflukter i god tid før operasjonen eller de viktige møtene.

Vi anbefaler likevel alle å skaffe seg en god forsikring, da det har vært noen få eksempler på nordmenn som ikke har fått den tjenesten de betalte for. Forsikringen vil sørge for at reisen ikke var forgjeves.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *