home Okategoriserade Plissegardiner – hold solen og de nysgjerrige blikkene unna

Plissegardiner – hold solen og de nysgjerrige blikkene unna

This article is paid and made in collaboration with the mentioned websites in the article

Plissegardiner er blitt til en hit i det siste på grunn av sin stor fleksibilitet. Med dem har du utallige muligheter. De passer nemlig til alle slags vinduer – vanlige, trapesformede, trekantede, runde eller skrå. De kan også brukes på taket eller i utestuer, og de tar lite plass når de er trukket opp.

 

Godt arbeidsmiljø på kontoret
Det kan hende at det blir umulig å se hva som står på skjermen på kontoret. Derfor er plissegardiner en essensiell del av innredningen på kontoret. Hvis du er arbeidsgiver, vil det være lurt å anskaffe plissegardiner som bidrar til et bedre arbeidsmiljø så arbeiderne utfører sitt arbeid uten unødvendig forstyrrelse og besvær. Slik øker effektiviteten kraftig, og alle føler seg godt på jobb. Det er på ingen måte lurt å slippe å kjøpe gardiner og spare penger. På lang sikt vil denne investeringen utvilsomt lønne seg.

 

Ro hjemme
I det siste bygges husene mer tettere hverandre, og dette medfører noen uvanlige utfordringer. Det blir nødvendig å gjøre noe for å holde privatlivet vårt langt unna nysgjerrige naboer. Plissegardiner vil beskytte deg fra andres blikk og gi deg den ettertraktede roen du trenger.

 

Et stort utvalg
Plissegardiner kan fås i mange farger, du kan velge mellom transparente, semi-transparente og lystette gardiner. Du kan også velge hvilken del av vinduet som skal skjermes, for eksempel bare øverste, midterste eller nederste del av vinduet. På www.bauhaus.no kan du finne mange slags gardiner og velge de som dekker behovene dine for solavskjerming og harmoniserer med innredningen hjemme. Før du bestiller bør du overveie hvilken modell som vil passe til dine vindusflater, om gardinene skal reguleres med snor eller håndtak, hvor tett stoffet skal være, om gardinene skal reflektere solens varme . Velger du energieffektive plissegardiner, blir det sikkert et lavere energiforbruk hjemme hos deg. Om vinteren kan plissegardiner fungere som isolasjon, om sommeren kan de holde sollyset og varmen ute fra hjemmet. Noe du bør tar i betraktning ved overveielsen, er tettheten av stoffet gardinene er laget av. Det kan være transparent, lystett eller til og med helt mørkleggende. Hvis du trenger gardiner til soverommet, kan det være lurt å skaffe deg mørkleggende plissegardiner slik at du uten problem kan sove om ettermiddagene. Eller det er fullmåne om natten, og du kan slett ikke sove. Mørkleggende plissegardiner vil gi deg en god løsning ved å stenge lyset helt ute. Bare drar du gardinene ned og så kan du slappe av og få så mye søvn du vil.

 

Plissegardiner skaper hygge
Plissegardiner brukes ikke bare for å justere mengden av sollyset som kommer utenfra. De kan gjøre rommene dine hyggelige å oppholde seg på. De kan godt utgjøre et dekorativt element og bidra til å skape komfort. Bare ved å sette opp plissegardiner kan du også forvandle kontoret til et hyggelig sted alle liker å tilbringe tiden sin på. Både estetisk og praktisk er plissegardiner en smart løsning på problemet med skjerming mot lys og innsyn, samt gir de et særegent preg på boligen din og fører med seg varme og stil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *