home Okategoriserade Hva gjør at vi er så glad i å fly som det vi er?

Hva gjør at vi er så glad i å fly som det vi er?

Hvorfor er vi så glad i å reise som det vi mennesker er? Hva er det som gjør det? Vi mennesker, eller spesielt nordmenn reiser mye eller rettere sagt vi flyr mye. Er det spenningen å reise, det å dra til et en plass vi ikke har vært før. Se nye ting, føle nye ting, spise nye ting. En opplevelse du kanskje aldri trodde du ville oppleve. Også hva er det med fly som er så utrolig gøy? Vi velger flyr over stort sett alt, det gjelder både bil og båt.

Det å fly har utrolig mange goder, for det første er det en av de tryggeste reise måtene vi har i verden. Det er faktisk sakt at det er tryggere å være på en flyplass enn det er å kjøre en bil. Dette gjør at mennesker flyr enda mer vil jeg si. For de fleste som ikke flyr, gjør dette fordi de ikke tørr å fly. Hvis du bruker fly for å reise, kan du altså reise verden over uten noe som helst problem. Dette er jo en helt utrolig teknologi.

Trenger du finansiering til din reise, da kan du sjekke ut centum.no. Disse er utrolig flinke på dette.

Det finnes så utrolige mange fantastiske goder med det å fly eller bare det å reise. Jeg tror spenningen dagen før som gjør at vi ikke får sovet ordentlig fordi vi bare elsker å reise. Det å bruke fly som et transport middel trenger ikke nødvendigvis å være noe dyrere enn bil eller eventuelt båt. Du kan faktisk få utrolig gode priser på fly, prisene på fly nå er ikke som de pleide å være. Det å ta et fly nå er bare så utrolig mer vanlig enn det pleier. Noe som gjør at prisene har blitt lavere med årene. Opplevelsene med nye plasser, ny mat og ny vin er noe alle og en hver ikke vil si nei til.

Nordmenn pleier nok å reise mer enn de fleste andre mennesker. Hvorfor er det slik tror du? Jeg tror dette har noe med samfunnet. Ja, vi er utrolig glad i å reise fordi vi er glad i nye opplevelser. Jeg tror også vi reiser fordi det har blitt en trend og reiser. Vi reiser mer fordi samfunnet forventer at vi skal reise med fly hver gang vi har sommerferie eller vinterferie. Dette er noe som kan ha både positive opplevelser og negative opplevelser. Positivt fordi som har muligheten til å gjøre dette uten problem. Negativt er for alle de som ikke kan reiser på grunn av priser, men som føler at de egentlig burde fordi samfunnet sier det. Det kan også være negativt fordi det er som da ikke har råd til dette men som tar kreditt lån for å få råd til dette.