home Okategoriserade Godteri hører med på reiser

Godteri hører med på reiser

Alle gleder seg lenge til ferie og flyreisen. Spenningen og sommerfuglene begynner for alvor å komme nær reisedagen. Uansett hvor i verden reisen går til så kan det fort bli en tøff reise for barn og ungdom. Straks det er venting og stress for dem, kan det fort bli tårer og gråt. Hadde godteri alltid vært hele løsningen, så anskaff favoritt godteriet! Men, noen ganger trengs litt mer sammen med godteriet. Ut på tur, aldri sur kan kanskje ikke hjelpe alle. Er flyreisen booket, og ferien planlagt er det lurt å gjøre litt hjemmearbeid før turen.

Topp utvalg hos Partyking

Med Partyking tenker vi først og fremst på karneval, brettspill, kostymer, parykker, festtilbehør, masker, mat og drikke. Selvfølgelig er godteri online hos dem alltid populært og her det goder for enhver. Spander noen spill til flyreisen. Hos Partyking finner du flotte reisespill som ikke tar mye plass. Lag en Ziplock, gjenlukkbar pose, til hvert av barna. Bestill juice, favorittgodteri og enkle kjeks hos Partyking. Legg til et reisespill som «Travel Connect», «Stad-Land-Flod», «Gjettelekspill», «Finger» «Twista Minispill», eller «Hvem der»? Alle disse egner seg for de minste. Har du eldre barn og ungdom finner du også et godt utvalg av spill for dem hos Partyking. Det flotte med spill er at de kan underholde i timesvis, både på reise og hjemme. De skaper herlige familieminner igjen og igjen.

Aktivitets pose og godteri

Det er ikke til å komme bort ifra, at de fleste av oss liker søtsaker. Med reiser er det lurt å lage aktivitetsposer til alle, uansett alder. Hos Partyking finner du godteposer, juicebokser, alles favoritt kjeks, klistremerker, og  Sov-godt-Reisekit med sovemaske og ørepropper. Legg ved gummiblyanter og tegneblokk, fargeblyanter eller tusjer og noe som er tilpasset for ungdommen. En bok å lese for alle er alltid populært. Det er ikke mye som skal til for å gjøre reisen bedre og koseligere for alle. Når alle har spennende godterier, Kex, farger og ulike spill går tiden fortere. Flyreiser er spennende for barn og voksne. Reiser på ferie betyr eventyr, spennende opplevelser, nye mennesker, fart, testing av språkkunnskaper, bagasje, bråkete og unike flyplasser, og favoritt godis og morsomheter.

Godteri som passerer sikkerhet og smaksløker

Juicedrikker, og kjeks kan enkelt lagres om til mindre størrelser for å greit passere sikkerhetssjekk på flyplassen. Er du godt forberedt og gjør litt før flyreisen, er det utrolig hvor komfortabelt og avslappende reisen blir. For mange er det skrekkopplevelser å reise med barn, men mye kan gjøres med tålmodighet, kjærlighet, Partyking’s utallige goder, og forberedelser. Flyet tar alle til nye fantastiske opplevelser, og nye kapitler på vår personlige reise. Deilig pakket popcorn, og artige småleker som skjelettsoldater, Bamse figursett, Hamburger lekesett, L.O.L leker, kosedyr, Gelepenner, Peppa Gris, spionpenner, Glittertusjer, Unicorn lekefigurer-My Little Pony. mal din egen Enhjørning, lekesoldater, puslespill, skriverbordsbowling og mye annet som kan holde både store og små opptatt og underholdt.

De eldre finner ofte glede i filmer på flyet, magasin og ukeblader, musikk, og disse flotte aktivitets og godteri posene som kan forberedes på forhånd. Fakta er at det krever litt kunst for å kunne sove i timesvis. Flyreiser blir atskillig triveligere med kryssord, aktivitetsposer med Partyking gleder samt noe å knaske på, godteri og herlige juicedrikker. Det er ingen alder som betyr slutt på godteri, moro og underholdning fra Partyking.