home Okategoriserade Gode tips før din neste flyreise

Gode tips før din neste flyreise

Sommerferien nærmer seg med stormskritt og for mange betyr dette at det endelig er på tide med en etterlengtet utenlandsferie igjen. For de fleste vil da fly være det mest smidige fremkomstmiddelet for å få deg til drømmedestinasjonen. Uansett om det er en avslappende uke på Gran Canaria eller en energifull langhelg i New York som frister mest, er det greit å ta med seg noen tips på veien som gjør både selve flyturen og hele reisen mer komfortabel og effektiv.

– Planlegg reisen tidlig

Det er ingen hemmelighet at om du er ute i god tid med å booke fly og reise vil du få billettene til en billigere penge enn hva du får om du venter til de siste ukene. Det finnes mye penger å spare på å være tidlig ute, og du får da også bedre tid til å planlegge selve ferien og aktivitetene der.

– Vær effektiv på flyplassen

Selve oppholdet på flyplassen er ofte noe av det folk ser minst frem til på reisen. Mye folk, lange køer og sikkerhetskontroller kan få de fleste til å gå litt lei. Et godt tips er å planlegge godt før ankomst slik at oppholdet blir mest mulig effektivt og ikke koster for mye energi. Pakk gjerne håndbagasjen slik at du lett kan ta ut det du behøver før sikkerhetskontrollen, og ha kontroll på alt av billetter og dokumentasjon før du ankommer flyplassen.

– Selve flyturen

På flyturen handler det om å finne roen, slapp gjerne av med en god bok eller forsøk å få litt søvn før ferien starter. Mange kan oppleve å få litt hovne og trøtte ben etter en flytur, dette på grunn av det endrede lufttrykket det er i et fly kontra bakkenivå. Et godt tips her er å bruke plagg som øker blodsirkulasjonen, for eksempel vil en lekker og trendy treningstights både gjøre reisen komfortabel og mindre sjanse for problemer med ømme ben etterpå.

– Etter ankomst

Etter flyet lander får du et nytt møte med flyplassen. Igjen vil det være hensiktsmessig å forsøke å være så effektiv som mulig, slik at du får mer tid til å nyte ferien. Plasser deg strategisk ved bagasjebåndet, slik at du kan hente bagasjen din så kjapt som mulig og dermed unngå lange køer til leiebilselskapet eller taxiene. Uavhengig om det er leiebil, taxi eller buss/tog som skal ta deg videre lønner det seg å ha planlagt dette på forhånd.

Da er det bare å gjøre seg klar for sommerferie, god flytur!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *