home Okategoriserade 4 gode grunner til å fly på ferie

4 gode grunner til å fly på ferie

Det er vanskelig å forsvare flyreiser nå som vi står ovenfor store globale omveltninger. Men å tro at flytrafikken alene er årsaken til problemene, er nok som å skyte seg selv i foten. Dersom man legger flyindustrien brakk, så vil kanskje millioner av arbeidsplasser gå tapt.

Fokuset på miljøvennlighet vil likevel skape millioner av arbeidsplasser i årene som kommer, enten man liker tet eller ikke. Flybransjen jobber med å lage mer effektive fly og produsere fly som bruker fornybare energikilder. Når man hjelper dem gjennom krisa, så vil de sannsynlig klare det. Det blir litt som å søke lån uten sikkerhet når alle andre muligheter er borte. Det vil tross alt gi deg en sjanse til å rydde opp.

Oppleve drømmeferien

Vil du på ferie til utlandet så er fly det mest naturlige transportmiddelet. Er man ute etter drømmereisen, så kan man sjekke (klimakalkulatoren:https://www.enova.no/privat/inspirasjon/finn-ditt-klimaavtrykk/) hos Enova. Da kan du finne ut hva du kan kutte ut for å forsvare en flyreise.

Holder flybransjen i live

Om du reiser med fly så kan du hjelpe dem å omstille seg. De får mulighet til å utvikle ny teknologi som kan brukes for å skape utslippsfrie flyreiser. Uten ditt bidrag vil de mest sannsynlig gå konkurs.

Langt å kjøre bil

Skal du langt på ferie, så erstatter ikke bilen flyet. En reise til Egypt som tar 5 timer fra Norge, vil ta 63 timer i ren kjøretid. Man vil bruke en hel uke på å kunne dit. Det vil forverre bilens tilstand og veier og dekk vil bli slitt. En slik reise kan bli utrolig minnerik, men også veldig strabasiøs.

Opplevelser for livet

Ja en drømmeferie vil skape minner for livet. Det er ikke sikkert man trenger flere slike reiser i løpet av livet. Dermed har man gjort sine viktige reiser, og kan nyte godt av opplevelsen i mange år.